fbpx
Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website!

Jaaaaaaaaaaaaa!!! Het is zover: de nieuwe website staat live! Whoee, ik doe even een vreugde dansje hier. Ein-de-lijk kan ik hem aan jullie laten zien, dit is hem: Eef Kookt Zo 2.0 zullen we maar zeggen πŸ˜‰ . Welkom op de nieuwe website!

Achter de schermen heb ik keihard gewerkt de afgelopen maanden aan de nieuwe website. Het begon met het nadenken over wat ik wilde voor mijn nieuwe website. Het inventariseren van jullie wensen zoals snelheid, recepten kunnen opslaan (ook als je geen social media hebt), notificaties ontvangen wanneer er nieuwe recepten online staan (again, ook als je geen social media hebt), voedingswaardes bij recepten, makkelijker kunnen zoeken naar recepten op mobiel, printen en nog veel meer. Het is er, het is er ALLEMAAL!

Met mijn website wil ik je inspireren met lekkere en Γ©cht makkelijke recepten. Die eeuwige vraag “wat eten we vanavond” voor je beantwoorden en je dagelijks verrassen en inspireren. De website waar je heen gaat om na te denken over je weekmenu, als je (bak) inspiratie zoekt voor een feestje of gewoon omdat je op zoek bent naar iets lekkers en makkelijks om op tafel te zetten vanavond, voor jezelf Γ©n voor je gezin.

Een nieuw, maar vertrouwd jasje

Op het eerste oog lijkt er misschien veel veranderd, maar geloof mij, alles staat op precies dezelfde plek zoals je altijd gewend was. Het is alleen voorzien van een mooier, frisser en duidelijker “jasje”. Ik heb er zelf namelijk ook een hekel aan als ik een website veel bezoek en opeens de hele indeling volledig anders is, dus daar heb ik rekening mee gehouden πŸ˜‰ . Een ‘klein’ dingetje hebben we wel aangepast, de zoekfunctie op mobiel vind je nu ook gewoon bovenaan de pagina. Wel zo handig.

Nieuwe website - recepten

Jouw favoriete recepten en meer…

Achter de schermen ben ik nog druk bezig om de laatste recepten om te zetten, maar alle recepten die vanaf nu online komen Γ©n degene die dit jaar zijn verschenen kun je nu veel meer handige dingen! Vanaf nu kun je:

βœ“ Recepten opslaan: maak hiervoor (gratis, uiteraard) een eigen account aan (nee, je zit verder nergens aan vast) en bij elk recept komt de button “recept opslaan” te staan zodra je bent ingelogd. In je account vind je de door jouw opgeslagen recepten terug, je kunt nieuwe recepten toevoegen, boodschappenlijstjes maken en meer…
βœ“ Hoeveelheden aanpassen: bovenstaand recept is bijvoorbeeld voor 4 personen, eet je alleen op met z’n zessen dan verander je simpelweg het getal in het vakje.
βœ“ Recepten beoordelen: heb je het recept gemaakt en vond het lekker? Beoordeel dan het recept door op de sterretjes te klikken.
βœ“ Voedingswaarden: ook een veel gestelde vraag of ik voedingswaarden bij de recepten wil vermelden en die staan er vanaf nu ook bij. Niet alleen de calorieΓ«n, maar ook koolhydraten, eiwitten, vetten en verzadigd vet. Uiteraard van het niet bereide gerecht dus gebruik je boter of olie dan moet je deze er nog even bij rekenen πŸ˜‰
βœ“ Printen: alle recepten kun je nu eenvoudig printen door op de “printen” button te klikken. Dan print je alleen het recept en de foto en verder niets. Handig!
βœ“ Pinnen: tot slot een makkelijke Pinterest button zodat je alle recepten eenvoudig kunt opslaan op je Pinterest borden.

Op de hoogte blijven, ook zonder social media

Eenvoudig op de hoogte blijven van nieuwe recepten, het weekmenu en meer? Dat kan! Door op het belletje te drukken welke zichtbaar rechtsonder in je scherm zichtbaar is op de computer krijg je direct een melding als ik een nieuw artikel online heb gezet. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe recepten en meer. Schrijf je natuurlijk ook in voor de nieuwsbrief zodat je niets mist.

Dankjewel!

Jarenlang deed ik alles zelf voor mijn website. Ik heb gigantisch veel geleerd, maar ik vond dat het nu het moment was om professionals in te schakelen. Dat scheelt me niet alleen heel veel tijd, zo krijg ik ook het beste resultaat. Ik wil dan ook Martijn en Valentijn van 072DESIGN heel erg bedanken. Mocht je nog een goed en betrouwbaar bureau zoeken voor jouw website die je wensen begrijpen Γ©n met je meedenken dan kan ik ze zeker aanraden. Dankjewel mannen!

Vragen?

Heb je vragen over de nieuwe website, loop je ergens tegenaan of is er een bepaald recept wat je heel graag wilt opslaan en wat ik nog moet omzetten? Laat het weten in de reacties of stuur me een mailtje. Ik help je graag!

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

7 reacties op “Welkom op de nieuwe website!”

  1. Evi Turk

    Ik volg je al jaren en heb zowat alle gerechten gemaakt die op je site staan. Nog nooit is er iets tegen gevallen! Ik wil je feliciteren met deze nieuwe site, het ziet er niet alleen fantastisch uit, volgens mij is het ook heel gebruiksvriendelijk. Van harte!

  2. geweldig Eef gefeliciteerd en nu krijg je nog meer inspiratie kan je weer lekker voor ons koken ik vind je recepten allemaal geweldig ga zo door groetjes jaap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, Γ©cht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & Γ©cht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!Β 

Scroll naar top