Sushi Handroll – California & Zalm Handroll

Sushi Handroll - California & Zalm HandrollSushi Time! Ik vind sushi echt zoòòò lekker. Ik  moet je eerlijk bekennen dat ik meestal sushi in een restaurant eet. Zelf sushi maken heb ik wel eens gedaan in een ver verleden en wat ik me ervan kon herinneren was dat dit nog best een lastig klusje is. Toen ik door Lassie gevraagd werd of ik het misschien leuk zou vinden om de nieuwe Lassie sushi rijst te testen hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken. Ik hou wel van een uitdaging en van sushi dus twee vliegen in één klap & lekker eten. Wat wil je nog meer?!

Eefkooktzo - Sushi Handroll – California & Zalm HandrollLassie een van de meest bekende merken als het gaat om rijst. Al in 1893 opgericht en inmiddels een heel ruim assortiment denk; basmati rijst, noten rijst maar ook couscous & risotto. Laatst hebben jullie al een post kunnen lezen over de Roerbak Risotto van Lassie waarin je in een handomdraai lekkere risotto op tafel zet – ideaal voor drukke doordeweekse dagen- waardoor je toch iets verrassends op tafel kunt zetten. Nu heeft Lassie dus ook sushi rijst! Iets minder ideaal voor doordeweeks want je bent er toch best lang mee bezig.