Paaseitjes AH

Nieuws voor foodies – Pasen

Het is lente! Heerlijk, ik heb ook echt ontzettend de lentekriebels te pakken. De bloemetjes staan al buiten, ik ben druk aan de poets 😉 en op het gebied van food heb ik je veel te vertellen! Met een fijne voorraad aan nieuwe producten deel ik vandaag de lekkerste nieuwtjes voor dit voorjaar met je.

Denk aan verrassende paaseitjes, verfrissende ijsthee en taarten voor warme dagen… Dit en meer in “Nieuws voor foodies – Pasen”.

fuzetea

Fuze Tea

Fuze Tea is een nieuw drankje wat sinds januari dit jaar op de markt is. Het is een fusie tussen natuurlijke thee-extracten, fruitsap en kruiden-extracten. Het smaakt naar ijsthee met wat “extra’s”, althans zo omschrijf ik Fuze Tea. Het drankje is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken namelijk een bruisende zwarte thee en een gewone groene thee. Daarnaast heb je zwarte thee met citroen, perzik en perzik hibiscus (mijn persoonlijke favoriet!) en groene thee met mango en kamille. De drankjes zijn lekker fris, goed van smaak en calorie-arm. Je kunt ze vinden bij de meeste supermarkten, tankstations (handig voor onderweg) en in de horeca.

Paaseitjes AH

Paaseitjes

Voor paaseitjes moet je dit jaar echt even langs de Albert Heijn. Je kunt hier namelijk niet alleen kiezen voor smaken als puur, melk of wit maar alle denkbare smaken. Écht alle denkbare (en ondenkbare) smaken zoals pecan karamel zeezout, melk crè­me brûlée of wat dacht je van melk knettersuiker?! Ik kreeg een prachtige doos met van alle 33(!) smaken één eitje en ik kan je eerlijk waar niet vertellen welke smaak mijn favoriet is. Hoewel… ik de knettersuiker snel ga halen in de winkel… of toch de pecan karamel zeezout… of…of…of… Welke zou jij kiezen? Kijk snel bij de Albert Heijn want deze week zijn ze ook nog eens in de bonus voor 1,81 euro per zakje.

Cliff Bar

CLIF bar

CLIF ken je misschien wel, ze maken repen met gezonde ingrediënten waardoor je prestaties verbeteren. Laatst kreeg ik twee nieuwe “recovery-bars” toegestuurd en deze vullen je tekorten aan na een workout. De reep bevat onder andere 20 gram plantaardige eiwitten en handige vitamines en mineralen. Ze zijn er in twee smaken namelijk chocolade en chocolate peanut butter. Nu mag jij raden welke favoriet is 😉 . De chocolate peanut butter, natuurlijk! Hoewel de chocolate versie overigens ook erg lekker was maar hé, er gaat maar weinig boven de combinatie van chocolade en pindakaas als je het mij vraagt. Je kunt de CLIF Builder’s Bar vinden bij Albert Heijn voor 2,49 euro.

Dr. Oetker bakmixen

Dr. Oetker No Bake

Het voorjaar staat weer voor de deur en soms heb je dan niet heel veel zin in om te bakken als het buiten warm is. Dr. Oetker heeft sinds deze maand 3 nieuwe mixen erbij en alle 3 zijn dit No Bake-mixen. Zo zet je ook op de warmere dagen makkelijk een zelfgemaakte taart op tafel. De mixen zijn verkrijgbaar in de smaken stroopwafel, chocolade en appel-room. Klinkt goed niet ?! Welke lijkt jou het lekkerst? Je kunt de mixen vinden in vrijwel elke (grote) supermarkt voor 2,99 euro.

Eieren house of rebels

Eggspressions Egg

Het merk Libeert heeft wel hele leuke paaseieren op de markt gebracht. Deze eieren zijn gemaakt van 100% Belgische melkchocolade (en lekker dat ze zijn, geloof mij – het ei was op voor ik een foto kon maken 😉 ). Er zijn vier verschillende varianten met emotie. Je kunt kiezen uit een hartje, een kleine glimlach, een hele grote glimlach en een poppetje dat huilt van het lachen. De keuze is aan jou maar een leuke presentje voor Pasen is het zeker. De eieren van Libeert zijn exclusief te koop bij Albert Heijn voor 7,99 euro.

Fijne Paasdagen!


Dit artikel bevat producten welke ik heb gekregen. Desalniettemin is mijn mening -zoals altijd- volledig mijn persoonlijke & eerlijke mening. Voor meer informatie zie ook mijn disclaimer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *