fbpx
Nieuwe website

Nieuwe Website!

Vandaag is het dan ein-de-lijk zover! De nieuwe website is af én staat live. Nu staat de nieuwe layout stiekem al heel even ‘live’ zoals dat heet. Ik ben druk in de weer geweest alles er weer netjes uit te laten zien en heb ik een aantal dingen aangepast. Druk, druk, druk en hierdoor zijn er de laatste 2 weken even geen nieuwe artikelen verschenen maar is er wel een hoop veranderd. Overigens heb ik niet stil gezeten qua koken en kun je de komende tijd weer veel lekkers verwachten 😉 . Weten wat er allemaal veranderd is aan de site? Lees dan snel verder!

Wat op het eerste gezicht natuurlijk het meest veranderd is, is de algehele website. Iets frisser (weg zwarte dikke lijnen), meer foto’s en alles is wat (hopelijk) wat overzichtelijker. Daarnaast heb ik nog een paar andere dingen veranderd:

♥ Bij elk recept vind je rechts onder de foto nu een zogenaamde ‘Print Friendly’ button. Met deze button kun je een recept eenvoudig printen.

♥ De recepten index is nu volledig voorzien van foto’s en op alfabetische volgorde ingedeeld. Als je een specifiek recept of ingrediënt zoekt kun je uiteraard ook altijd de ‘zoek functie’ gebruiken rechtsboven de site.

♥ Rechts op de pagina als je op een laptop of pc kijkt en helemaal onderaan voor de mobile gebruiker vind je nu snelle links naar favorieten zoals de 30-minuten of minder en de easy peasy friday recepten.

Dit waren de veranderen die ik al even kort aankondigde in mijn nieuwjaarsartikel maar het is eindelijk ook allemaal klaar 🙂 . Voor nu zal ik de komende tijd uiteraard nog wat kleine aanpassingen her en der doen maar hiervan zul je waarschijnlijk op het eerste gezicht niet zo heel veel zien. Wat je wel gaat zien en wat later dit jaar aangepast gaat worden is de header maar voor nu zijn we heel even klaar én…

…vanaf woensdag vind je weer gewoon elke maandag, woensdag en vrijdag lekkere recepten, foodinspiratie en nog zo veel meer.

 

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

10 reacties op “Nieuwe Website!”

  1. Ziet er leuk uit de nieuwe website. Heb je nog niet zo lang geleden “gevonden” op Instagram en heb je blog toegevoegd aan mijn feedreader zodat ik niets mis.

    Vooral de receptendatabase is erg handig zo.

    1. Dank je wel! Wat ontzettend leuk om te lezen 🙂 Ik heb de linkjes aangepast dus deze zouden moeten werken (dank voor het doorgeven). Zal alle linkjes sowieso nog even na lopen zodat ik zeker weet dat alles het goed doet 🙂

  2. NB: niet iedere link werkt bij de recepten, o.a. in de slowcooker werkt de spaghetti niet bij mij en bij de lunch de wraps werkt niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top