fbpx
Lotte640x540-kleiner-bestand-2

Kijkje achter de schermen: Lotte is geboren!

Vandaag even geen recept maar een persoonlijk artikel. Zoals je misschien weet ben ik net mama geworden en we willen je graag voorstellen aan de kleine dame, Lotte. We krijgen veel vragen over hoe het allemaal gaat en daarom vonden we het de hoogste tijd om die vraag te beantwoorden Γ©n je natuurlijk even netjes voor te stellen. Maak je klaar voor een roze wolk in deze “Een kijkje achter de schermen” πŸ˜‰ .

Inmiddels is ze alweer een kleine maand oud. Nu gaat dat snel als je geboortemaand februari is maar ik bedacht me dat ik jullie nog niets eens netjes heb voorgesteld. Nu, moet ik eerlijk zijn, heb ik daar, behalve een foto op Facebook en Instagram, ook nog niet heel veel tijd voor gehad πŸ˜‰ . De eerste weken zijn echt voorbijgevlogen. Het clichΓ© is meer dan waar, de tijd gaat zo ontzettend snel.

Na een goede zwangerschap van maar liefst 42 weken werd het lange wachten eindelijk beloond en kwam op 8 februari onze prachtige dochter, Lotte, ter wereld. De kraamperiode was een grote roze wolk en met z’n drietjes genieten we op en top van ons nieuwe gezinnetje. Rustig aan wennen, een nieuw ritme oppakken en vooral heel veel genieten. Ik weet dat het ook anders kan en we kunnen alleen maar in onze handen knijpen van geluk.

Op de vraag, hoe het gaat, kunnen we alleen maar zeggen: super goed! Mijn herstel gaat goed en onze prachtige dame is echt een wolk van een baby. Ze is dol op knuffelen, drinkt goed en ook het slapen gaat al erg goed. Het is zoiets moois, het is een heel nieuw soort liefde die je voelt voor je kindje. Een liefde die we nog niet eerder hebben ervaren en nu al zo groot en zo sterk is.

Inmiddels vinden we rustig aan weer een fijn ritme en begint het bij mij al een beetje te kriebelen om weer lekker de keuken in te duiken. Gelukkig staat er nog veel lekkers voor je in de planning (ik heb lekker vooruit kunnen werken tijdens mijn zwangerschap) dus er is geen haast bij maar inmiddels heb ik al wel weer 3 nieuwe recepten op de foto gezet waarvan ik niet kan wachten om ze met je te delen. Dus die komen er snel aan πŸ™‚ .

Dank voor al jullie lieve berichtjes en interesse de afgelopen tijd. Zo ontzettend leuk om te zien wat voor lieve volgers en lezers ik heb. Dankjewel 💕

Liefs,

Ronald, Eva & Lotte

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

56 reacties op “Kijkje achter de schermen: Lotte is geboren!”

 1. Ohhh wat een schatje! Ik verwacht over ongeveer een maand mijn eerste kindje (jongentje) en hoop dat alles net zo voorspoedig zal gaan. Heel veel liefs & geluk!

 2. Ohhh wat een schatje! Ik verwacht over ongeveer een maand mijn eerste kindje (jongentje) en hoop dat alles net zo voorspoedig zal gaan. Heel veel liefs & geluk!

 3. Van harte gefeliciteerd! Stiekem keek ik al steeds of je kleine meisje er al was… (Ik heb geen Facebook dus ik ben verrast dat ze al een maand oud is…Hahaha!

  Fijn dat alles zo goed gaat en dat jullie zo mogen genieten van elkaar!
  Heel veel geluk samen!

 4. Van harte gefeliciteerd! Stiekem keek ik al steeds of je kleine meisje er al was… (Ik heb geen Facebook dus ik ben verrast dat ze al een maand oud is…Hahaha!

  Fijn dat alles zo goed gaat en dat jullie zo mogen genieten van elkaar!
  Heel veel geluk samen!

 5. Ik heb het voorrecht dat ik Lotte haar oma ken en dus al een paar foto’s heb mogen zien.
  Leuk dat je jullie dochter zo voorstelde. Ik wens jullie heel veel geluk en kijk uit naar weer nieuwe lekkere/gezonde recepten.

 6. Ik heb het voorrecht dat ik Lotte haar oma ken en dus al een paar foto’s heb mogen zien.
  Leuk dat je jullie dochter zo voorstelde. Ik wens jullie heel veel geluk en kijk uit naar weer nieuwe lekkere/gezonde recepten.

 7. Hallo klein meisje, mama en papa,
  Hartelijke gelukwensen met jullie nieuwe droom en wat een prachtig mensje is het!
  Toen je wekelijks recepten twee weken uitbleven, had ik al zo’n vermoeden, dat de nieuwe wereldburger was geboren …
  Veel geluk en genieten van elkaar!
  Romana

 8. Hallo klein meisje, mama en papa,
  Hartelijke gelukwensen met jullie nieuwe droom en wat een prachtig mensje is het!
  Toen je wekelijks recepten twee weken uitbleven, had ik al zo’n vermoeden, dat de nieuwe wereldburger was geboren …
  Veel geluk en genieten van elkaar!
  Romana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, Γ©cht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & Γ©cht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!Β 

Scroll naar top