Lotte640x540 kleiner bestand 2

Kijkje achter de schermen: Lotte is geboren!

Vandaag even geen recept maar een persoonlijk artikel. Zoals je misschien weet ben ik net mama geworden en we willen je graag voorstellen aan de kleine dame, Lotte. We krijgen veel vragen over hoe het allemaal gaat en daarom vonden we het de hoogste tijd om die vraag te beantwoorden én je natuurlijk even netjes voor te stellen. Maak je klaar voor een roze wolk in deze “Een kijkje achter de schermen” 😉 .

Inmiddels is ze alweer een kleine maand oud. Nu gaat dat snel als je geboortemaand februari is maar ik bedacht me dat ik jullie nog niets eens netjes heb voorgesteld. Nu, moet ik eerlijk zijn, heb ik daar, behalve een foto op Facebook en Instagram, ook nog niet heel veel tijd voor gehad 😉 . De eerste weken zijn echt voorbijgevlogen. Het cliché is meer dan waar, de tijd gaat zo ontzettend snel.

Na een goede zwangerschap van maar liefst 42 weken werd het lange wachten eindelijk beloond en kwam op 8 februari onze prachtige dochter, Lotte, ter wereld. De kraamperiode was een grote roze wolk en met z’n drietjes genieten we op en top van ons nieuwe gezinnetje. Rustig aan wennen, een nieuw ritme oppakken en vooral heel veel genieten. Ik weet dat het ook anders kan en we kunnen alleen maar in onze handen knijpen van geluk.

Op de vraag, hoe het gaat, kunnen we alleen maar zeggen: super goed! Mijn herstel gaat goed en onze prachtige dame is echt een wolk van een baby. Ze is dol op knuffelen, drinkt goed en ook het slapen gaat al erg goed. Het is zoiets moois, het is een heel nieuw soort liefde die je voelt voor je kindje. Een liefde die we nog niet eerder hebben ervaren en nu al zo groot en zo sterk is.

Inmiddels vinden we rustig aan weer een fijn ritme en begint het bij mij al een beetje te kriebelen om weer lekker de keuken in te duiken. Gelukkig staat er nog veel lekkers voor je in de planning (ik heb lekker vooruit kunnen werken tijdens mijn zwangerschap) dus er is geen haast bij maar inmiddels heb ik al wel weer 3 nieuwe recepten op de foto gezet waarvan ik niet kan wachten om ze met je te delen. Dus die komen er snel aan 🙂 .

Dank voor al jullie lieve berichtjes en interesse de afgelopen tijd. Zo ontzettend leuk om te zien wat voor lieve volgers en lezers ik heb. Dankjewel 💕

Liefs,

Ronald, Eva & Lotte

Lotte 3 weken handje

56 thoughts on “Kijkje achter de schermen: Lotte is geboren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *