kijkje achter de schermen

Kijkje achter de schermen: weer aan de slag…

Ik vond het de hoogste tijd voor een update en een kijkje achter de schermen. Inmiddels zit mijn zwangerschapsverlof er namelijk officieel alweer op maar achter de schermen ben ik alweer druk aan de slag met allerlei leuke, lekkere en toffe dingen voor het blog. Tijd om je even bij te praten en te vertellen waarmee ik allemaal bezig ben geweest.

Zo dat is alweer even geleden, een kijkje achter de schermen πŸ˜‰ . Zoals ik je eerder al vertelde wilde ik een beetje af van het ‘begin-van-de-nieuwe-maand-dus-een-kijkje-achter-de-schermen’. De praktijk leert echter dat het soms best fijn is een beetje een vast stramien te hebben. Dus vanaf juni, vind je aan het begin van de nieuwe maand, een terugblik op de vorige maand. Dat werkt beter denk ik zo. Sinds de baby-update van Lotte heb ik namelijk helemaal geen update meer geplaatst…. oeps! Nou, niet helemaal oeps want elke mama (en papa) zal vast weten dat je tijdens die eerste twee maanden met totaal andere dingen bezig bent. Dat is ook alleen maar goed en ontzettend fijn overigens. Dus nu is het een mooi moment om weer te beginnen met het kijkje achter de schermen. Bij deze de highlights van wat er allemaal achter de schermen is gebeurd, maar wel in een notendop anders werd het wel een heel lang artikel πŸ˜‰

Officieel is mijn verlof ten einde. Afgelopen maandag had ik weer plaats moeten nemen achter mijn bureautje op kantoor bij de werkgever alleen komt daar verandering in… meer daarover kan ik je hopelijk snel vertellen.

Knuffelen lotte

Geluk

Om maar meteen met de leukste, liefste, mooiste update te beginnen πŸ˜‰ . Met Lotte gaat het ontzettend goed. Natuurlijk hebben wij ook onze pittige momentjes maar het is vooral echt genieten. Ze is een knuffelkont en inmiddels ook echt een lachebek aan het worden. Ze is ontzettend nieuwsgierig en wil constant lekker om zich heen kijken. Zo had ik ons, heel leuk, dacht ik, opgegeven voor een cursus babymassage. De kleine dame wilde de hele les liever om zich heen kijken dan een ontspannen massage dus dat bleef bij één lesje haha. De volgende keer gaan we gewoon weer lekker zwemmen want ook dat deden we voor het eerst deze maand en dat was zo leuk! Hierbij kon ze natuurlijk lekker om zich heen kijken, spetteren in het water en alle geluiden horen. Allemaal mooie eerste momentjes waarvan er hopelijk nog heel veel meer gaan komen. Onze ‘voor-het-eerst-met-het-gezin-weg’ – lang weekend staat ook in de planning. Nu al zin in πŸ™‚

Culiperslunch

Events

Hoewel mijn mailbox overstroomde met toffe uitnodigingen lukte het helaas niet om overal naar toe te gaan. Inmiddels komt ook daar verandering in en ben ik onder andere naar de Culiperslunch gegaan. Een van de leukste, tofste, geweldigste culi-events van het jaar, dat dan weer wel πŸ˜‰ . Hier wil je als culi pers echt bij aanwezig zijn. Allerlei (nieuwe) merken, kookboeken en producten presenteren zich. Hier kun je uitgebreid proeven, kennis maken, kletsen en vooral heel veel inspiratie op doen. Er komt nog een apart artikel online met mijn favorieten.

Website dingen

Een eigen blog en dus website hebben is leuk, heel leuk maar er komt veel bij kijken. Achter de schermen ben ik druk bezig met de AVG/ GDPR, droge kost en totaal niet mijn ding maar het moet dus we doen het πŸ˜‰ . Met leuke dingen ben ik natuurlijk ook bezig. Er komt namelijk een nieuw logo, hopelijk ook snel een nieuwe foto van mezelf en ik wil ook weer verder werken aan de snelheid van de site. Zoveel wensen, zo weinig tijd… maar ik krijg er wel (behalve de AVG natuurlijk) veel energie van. Heerlijk weer wat puntjes op de ‘i’ zetten!

kijkje achter de schermen

Food fotografie

Ook leuk om te vertellen, afgelopen maand deed ik een fotografie cursus bij Deedylicous. De winterse cursus met daglichtlampen wilde ik toen ik hoog zwanger was nog doen maar die ging helaas niet door dus nu in het voorjaar de niet-winterse versie gedaan. Super leuk! Wendy, de gezellige dame achter Deedylicous heeft mij hele fijne tips en handvaten gegeven voor food fotografie. Zo kan ik mijn camera veel beter gebruiken (dat scheelt behoorlijk veel tijd en stress bij het maken van een foto kom ik nu achter πŸ˜‰ ), hoe je lijnen kunt gebruiken in je foto, kleuren en nog veel meer. Mocht je een fijne cursus zoeken dan kan ik je deze zeker aanraden!

Lekkers van de BBQ

Verder ben ik druk aan de slag met heel veel nieuwe recepten, toffe campagnes en nog veel meer leuks achter de schermen. Ook de lekkerste BBQ recepten komen eraan voor je en vanaf nu dus begin van de nieuwe maand een terugblik op de oude maand. Ik sluit af met fijne foto van afgelopen zondag waarbij we gezellig de BBQ aan hebben gehad met familie, genieten. Hopelijk nog veel zonnige dagen deze maand.

Liefs,

Eef

4 thoughts on “Kijkje achter de schermen: weer aan de slag…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *