fbpx
Hij is er

Hij is er! Welkom lieve Jurre

Vandaag precies 1 maand oud en dat leek mij een mooi moment om jullie even bij te kletsen. Want hoe gaat het nu en wat kun je verwachten op le blog de komende tijd en natuurlijk wil ik jullie ook even officieel voorstellen aan onze zoon.

Vandaag precies een maand geleden, op 8 oktober kwam Jurre eindelijk  ter wereld. Net als zijn grote zus liet hij even op zich wachten want na bijna 42 weken en gelukkig een vlotte bevalling was hij daar dan eindelijk. Zo mooi, zo lief en zo welkom!

Hoe gaat het?

Om maar direct de meest gestelde vraag te beantwoorden πŸ™‚ We genieten volop en zijn weer helemaal tot over onze oren verliefd. Jurre is echt zo’n lekker, blij mannetje. Natuurlijk zijn er ook pittige momentjes en de bijbehorende korte nachtjes, laten we eerlijk zijn, maar hΓ©, dat hoort er allemaal bij. Overigens worden de nachten alweer wat beter en gaan we, zover dat kan in deze corona tijd, ook een beetje op pad. Een rondje in het park bij ons in de buurt, het bos of andere rustige plekjes want ja, Corona. Wat dat betreft is het echt een hele gekke tijd. Voorzichtig met naar buiten gaan en ook kraamvisite, het is allemaal net even anders. Maar ook dat brengt ergens tegelijkertijd wat meer rust (elk voordeel heeft zijn nadeel). Genoeg tijd om thuis lekker te knuffelen en het binnen gezellig maken. Lotte is trouwens apetrots op haar kleine broertje en als ze ook maar even weg is geweest direct naar hem rent om hem te knuffelen en te overladen met kusjes. Zo ontzettend lief en mooi om te zien. Wat een rijkdom!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Je hebt het vast al gezien want ondanks dat ik mijn laptop zoveel mogelijk dicht heb gehouden afgelopen maand kwamen er toch allerlei lekkere recepten online en… dat blijft natuurlijk ook zo! De afgelopen maanden heb ik veel vooruit gewerkt om nu te kunnen genieten van mijn verlof. Tegelijkertijd begint het inmiddels ook weer een beetje te kriebelen en ik voel me goed dus ondertussen ben ik rustig aan weer een heel klein beetje aan de slag. De eerste recepten zijn weer bedacht, gemaakt Γ©n gefotografeerd dus die komen er ook snel aan πŸ˜‰ . 

Als je het leuk vindt om af en toe een kijkje achter de schermen te krijgen volg me dan gerust op Instagram. Daar deel ik regelmatig een persoonlijke kijkje achter de schermen. 

Liefs & kook ze!

Eef, Roon (beter bekend als vriendlief πŸ˜‰ ), Lotte & Jurre 

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

31 reacties op “Hij is er! Welkom lieve Jurre”

 1. Wat een rijkdom, zo’n gezond
  klein wondertje dat zo gewenst en geliefd is.
  Heel veel geluk en vooral gezondheid voor jullie!

 2. Stannie Koç

  Wat een stralend lichtje in deze sombere tijden. Heel veel geluk en vooral goede gezondheid voor jullie viertjes.,πŸ’πŸ’‹

 3. Hehe. Eindelijk iemand met goed nieuws! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jurre. Geniet maar lekker van de bubbel. Wat een schatje! Heel veel geluk!

 4. Jacqueline bijlsma

  Hallo Eef Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon Jurre, Wat een heerlijk moppie.

 5. Proficiat met de geboorte van jullie zoontje, een wonder! Ga door met je recepten aub πŸ˜€ wij genieten er regelmatig van.

 6. Hallo Jurre, heel fijn om kennis met je te maken. Eef, wat een mooi mannetje. Geniet er van met z’n allen want ze zijn zo groot. Dat werd ook altijd tegen mij gezegd, ik vond dat maar een rare opmerking toen, maar het is waar. Mijn zonen zijn 38 en 36 en heb in die tussentijd ook 2 heerlijke kleinzonen erbij.
  Maar genieten joh, heerlijk wat een rijkdom he en in die tussentijd ook nog heerlijke gerechten maken en delen.
  Heel veel geluk met je mooie gezinnetje.

 7. lieve Eef, wat een heerlijk mooi mannetje. heel veel geluk en blijdschap en vooral gezondheid gewenst. Neem vooral de tijd om te genieten met je gezinnetje. Liefs van Ria, een trouwe kookfan.

 8. Jessie Sluijsmans

  Lieve Eef, van harte gefeliciteerd met Jurre. Wat een mooi kindje is het.
  Geniet, met je gezin, van dit kleine manneke. Veel geluk samen.

  1. Minke Molenbuur

   Wolkom op dizze wrΓ’ld leave Jurre en heit en mem in hiel soad lok tawinske mei harren soan!

   Welkom op deze wereld lieve Jurre en pappa en mamma heel veel geluk met hun zoon!
   Lieve groeten uit Friesland,
   Minke Molenbuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, Γ©cht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & Γ©cht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!Β 

Scroll naar top