Hij is er

Hij is er! Welkom lieve Jurre

Vandaag precies 1 maand oud en dat leek mij een mooi moment om jullie even bij te kletsen. Want hoe gaat het nu en wat kun je verwachten op le blog de komende tijd en natuurlijk wil ik jullie ook even officieel voorstellen aan onze zoon.

Vandaag precies een maand geleden, op 8 oktober kwam Jurre eindelijk  ter wereld. Net als zijn grote zus liet hij even op zich wachten want na bijna 42 weken en gelukkig een vlotte bevalling was hij daar dan eindelijk. Zo mooi, zo lief en zo welkom!

https://www.instagram.com/p/CGO2Wqyl2Nw/

Hoe gaat het?

Om maar direct de meest gestelde vraag te beantwoorden 🙂 We genieten volop en zijn weer helemaal tot over onze oren verliefd. Jurre is echt zo’n lekker, blij mannetje. Natuurlijk zijn er ook pittige momentjes en de bijbehorende korte nachtjes, laten we eerlijk zijn, maar hé, dat hoort er allemaal bij. Overigens worden de nachten alweer wat beter en gaan we, zover dat kan in deze corona tijd, ook een beetje op pad. Een rondje in het park bij ons in de buurt, het bos of andere rustige plekjes want ja, Corona. Wat dat betreft is het echt een hele gekke tijd. Voorzichtig met naar buiten gaan en ook kraamvisite, het is allemaal net even anders. Maar ook dat brengt ergens tegelijkertijd wat meer rust (elk voordeel heeft zijn nadeel). Genoeg tijd om thuis lekker te knuffelen en het binnen gezellig maken. Lotte is trouwens apetrots op haar kleine broertje en als ze ook maar even weg is geweest direct naar hem rent om hem te knuffelen en te overladen met kusjes. Zo ontzettend lief en mooi om te zien. Wat een rijkdom!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Je hebt het vast al gezien want ondanks dat ik mijn laptop zoveel mogelijk dicht heb gehouden afgelopen maand kwamen er toch allerlei lekkere recepten online en… dat blijft natuurlijk ook zo! De afgelopen maanden heb ik veel vooruit gewerkt om nu te kunnen genieten van mijn verlof. Tegelijkertijd begint het inmiddels ook weer een beetje te kriebelen en ik voel me goed dus ondertussen ben ik rustig aan weer een heel klein beetje aan de slag. De eerste recepten zijn weer bedacht, gemaakt én gefotografeerd dus die komen er ook snel aan 😉 . 

Als je het leuk vindt om af en toe een kijkje achter de schermen te krijgen volg me dan gerust op Instagram. Daar deel ik regelmatig een persoonlijke kijkje achter de schermen. 

Liefs & kook ze!

Eef, Roon (beter bekend als vriendlief 😉 ), Lotte & Jurre 

Hij is er

31 reacties op “Hij is er! Welkom lieve Jurre

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *