Citroen pasta

Citroen pasta

Citroen pasta. Een heerlijke frisse en tegelijkertijd romige pasta met citroen, doperwtjes en rucola. Makkelijk om te maken en zó lekker! Zelfs als je niet echt fan van bent van citroen, zou ik deze pasta zeker eens proberen!

Natuurlijk proef je de citroen in deze pasta wel, maar de truc bij het gebruik van citroen in gerechten is dat je de juiste balans hierin vindt. De juiste balans ten opzichte van de andere ingrediënten in het gerecht, en natuurlijk ook wat je zelf lekker vindt. Tijdens het ontwikkelen van recepten gaat dat niet anders. Elke keer wat toevoegen, op smaak brengen tot ik het ‘perfecte’ recept heb en helemaal blij ben met de smaak. Soms lukt dat in één keer en soms heeft het meerdere pogingen nodig. Natuurlijk kun jij thuis in jouw keuken hetzelfde doen. Wil je meer citroen in je pasta? Dan voeg je simpelweg wat extra sap toe. Experimenteer er een beetje mee en blijf ondertussen goed proeven. Zo wordt koken alleen maar leuker en het resultaat lekkerder.

Citroen pasta

Citroen pasta Pinterest Collage

2 reacties op “Citroen pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept