5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies

Valentijn staat alweer bijna voor de deur. Nog een klein weekje en cupido staat weer voor de deur. De een is er dol op de ander vind het commerciële onzin. Vind je het leuk en wil je, je lief verrassen met wat leuks heb ik hier een heel fijn lijstje voor je! 5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies. Juist Foodies, lekkerbekken die dol op bakken, koken en alles wat er bij komt kijken zijn. Dus is je lief een echte ‘foodie’ lees dan snel verder!

Van budget tot iets minder budget, van klein lief en schattig tot het echte ‘wow’ effect je vind het hier!
Tijd om te beginnen!

5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies1.  Knalrode KitchenAid. Om meteen maar te beginnen met de duurste (ca. 599 euro) maar wel met datgene wat denk ik zo bij iedere foodie hoog op zijn of haar verlanglijstje staat, de KitchenAid! Is het geen plaatje?! Bij mij staat hij ook op m’n verlanglijstje en dat blijft ‘ie denk ik ook nog wel eventjes maar wat een apparaat! Krachtig, gaat lang mee en doet z’n werk uitstekend (en ook nog eens een echte ‘eyecather’ voor in de keuken). Te koop bij o.a. de Bijenkorf of de kookspeciaalzaak.

 

5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies2. Hart Bakvorm. Hoe lief is deze! Geef ‘m zo of bak er de lievelingstaart in van je lief. Deze is meteen ook wat ‘liever’ voor je portomonnee want voor een euro of 3-4 kun je ze al krijgen bij de Action. Je kunt de taartvorm natuurlijk ook vullen met allerlei leuke (lekkere) cadeaus en ‘m zo geven, misschien een idee? Lief is ‘ie zeker en helemaal Valentijn Proof!

 

 

5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies3. Koekjesstempel ‘I love you’. Op dit moment echt een ‘hype’ de koekjesstempel. Leuk dat ze zijn en hoe leuk is het om je zelfgebakte koekjes te voorzien van een stempel! Om in Valentijn sferen te blijven deze ‘I love you koekjes stempel. Deze stempel is van Suck UK en verkrijgbaar bij de Bijenkorf of via Valentijngifts.nl voor 14,95 euro.

 

 

5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies

4. Le Creuset Pan.Gietijzeren van kwaliteit, lange levensduur en gewoon echt supergoede pannen dat is Le Creuset. Helaas niet goedkoop. Dit exemplaar in hartvorm is er al voor 149 euro (te koop via Le Crueset zelf) maar dan heb je ook wat. Een echte pan waarin je kan braden en stoofen van gemailleerd gietijzer mét levenslange garantie.

 

 

5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies

5. Ei bak ring in de vorm van een Hart. Ga jij je lief verrassen met een ontbijt op bed? Maak dan een gebakken eitje of ommeletje in de vorm van een hart. Dan kun je makkelijk doen met deze bak ring in de vorm van een hart. Ik zag ze liggen bij de Action (weet de prijs helaas niet) maar je kunt ze ook kopen via Alieexpres bijvoorbeeld. Dit laatste is misschien wat minder handig gezien de vaak lange leveringstijd vanuit China 😉
Doe jij aan valentijn? Waar ga jij je lief mee verrassen?

Bron foto’s:
KitchenAid: Kuijk Zaandam
Bakvorm hart: Action
Koekjesstempel: Valentijngifts.nl
Le Creuset Pan: Le Creuset
Ei bak ring: Alieexpres

8 reacties op “5 x Valentijn Cadeaus voor Foodies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *