Receptontwikkeling & foodfotografie

Ben jij op zoek naar de lekkerste, toegankelijke recepten die elke thuiskok kan maken in combinatie met jouw product? Dan ben je bij mij aan juiste adres voor receptontwikkeling! Met inmiddels ruim 5 jaar ervaring in de food branch weet ik als geen ander hoe ik jouw product kan verwerken in lekkerste recepten én deze daarbij kan voorzien van foto’s waarvan je gaat watertanden…

Maandelijks ontvang ik ca. 200.000 unieke bezoekers op mijn foodblog ‘Eef Kookt Zo’ en ik krijg lovende reacties op mijn recepten. Wil jij dat ook voor jouw product? Dat kan!

Turkse simit

Receptontwikkeling op maat

Recepten ontwikkelen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Ik denk graag met je mee en bedenk recepten die passen bij jouw product en doelgroep. Aansluitend op de nieuwste trends, met seizoensproducten, volgens speciale diëten (denk aan: vegetarisch, glutenvrij, calorie-arm etc.) en/of juist toegankelijk en herkenbaar. Op maat bedacht voor de klant en altijd in samenspraak. Van te voren spreken we precies af welke recepten je kunt verwachten.

Door mijn achtergrond als SEO-specialist zorg ik er tevens voor dat de teksten van mijn recepten direct geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines en hierdoor goed gevonden kunnen worden.

Wraps met vega vulling

Wat kun je van mij verwachten?

Receptontwikkeling voor op websites, social media kanalen en/of print zoals tijdschriften, kookboeken en folders. Het kan allemaal!

  • Receptontwikkeling op maat
  • Vooraf een (korte) pitch met verschillende recept ideeën
  • Foodfotografie om van te watertanden
  • Alle foto’s worden op maat aangeleverd zodat je ze direct voor jouw medium kunt gebruiken
  • Betaalbare en duidelijke offerte
  • SEO: de teksten van alle recepten zijn SEO geoptimaliseerd

Ingrediënten snelle rode curry

Mogelijkheden receptontwikkeling

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor je kan betekenen op het gebied van recept ontwikkeling en foodfotografie? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur direct een mailtje naar info@eefkooktzo.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

[contact-form-7 id=”3014″ title=”Contactformulier 1″]

Referenties

Trots op mijn samenwerking met deze mooie merken waarvoor ik receptontwikkeling heb mogen doen. Het resultaat daarvan kun je vinden op de desbetreffende websites, social media kanalen en/of mijn blog.

Logo VecozuivelLogo Santa MariaLogo JumboLogo EruLogo Hero fruit Logo Albert Heijn

 

 

Logo Lee Kum KeeLogo BoschLogo Dindesse

Scroll naar top