Volg mij:

Disclaimer

Reviews
Op mijn website www.eefkooktzo.nl vind je soms reviews. Dit kunnen reviews van (nieuwe) producten, keukenapparatuur, kookboeken, horeca gelegenheden of anders zijn.

Deze producten heb ik of zelf gekocht, of reeds in mijn bezit, of zijn opgestuurd door merken en bedrijven. Op Eef Kookt Zo lees je altijd mijn eigen persoonlijke én eerlijke mening. Als ik niet enthousiast ben over een bepaald product dan kies ik er vaak voor hier niet over te schrijven. Alle producten waar ik wel enthousiast over ben en over schrijf sta ik achter. Ik vind het belangrijk om ten alle tijden mijn eigen en eerlijke mening te geven. Deze vind je dan ook terug op deze website ook als deze mogelijk iets minder positief is.

Affiliate links

Ik werk soms met zogenaamde affiliate links. Wanneer ik naar een bepaald product link en jij klikt hierop, bezoek je de website via een speciale link. Dit betekent dat wanneer jij een aankoop doet, ik een (klein) percentage krijg van de uiteindelijke koop. Je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet, maar je kunt op die manier wel een steentje bijdragen aan de kosten die ik heb voor deze site.

Disclaimer

Op de inhoud van de website die je nu bezoekt (www.eefkooktzo.nl) berust copyright. Alle teksten en foto’s zijn door mij gemaakt en geschreven en hierdoor mijn eigendom tenzij anders aangegeven. Het gebruiken van mijn foto’s en/of tekst is wettelijk niet toegestaan zonder dat ik hiervoor toestemming heb gegeven.

Zie je een recept dat je graag zou willen plaatsen op je eigen website dan is dit toegestaan mits er een link naar deze website (www.eefkooktzo.nl) bij vermeld wordt en het artikel & recept in eigen woorden worden geschreven. Het kopiëren van tekst is nimmer toegestaan.

Het is alleen toegestaan foto’s te gebruiken wanneer je een duidelijke link vermeldt én hiervoor vooraf schriftelijk toestemming hebt ontvangen.

De artikelen op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks onverhoopt toch feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Deel dit bericht