Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de blokjes kip goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Als de kip gaar is schep je de groene pesto erbij samen met 1-2 eetlepels crème fraîche. Het kan zijn dat de saus ietwat te vochtig is, kook hem dan iets in zodat het vocht verdampt en de saus dikker wordt.
Verwarm ondertussen de wraps zoals aangegeven op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de rest van de crème fraîche, verdeel de sla en de cherryomaten eroverheen.
Tot slot verdeel je de kip over de wraps. Rol ze op en eet smakelijk!
handig om te weten:
* Reken twee wraps per persoon voor het avondeten.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.