Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook.
Voeg het gehakt toe en rul dit. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, oregano en zout en peper naar smaak toe en roer goed door.
Voeg de paprika, maïs, chilibonen en tomatenblokjes toe. Laat het geheel ongeveer 5-7 minuten sudderen.
Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met 2 wraps en de helft van het gehaktmengsel. Leg de andere 2 wraps op het gehaktmengsel in de ovenschaal, verdeel de andere helft gehakt over de wraps. Bedek vervolgens met de kaas.
Bak de ovenschotel 20-25 minuten of tot de kaas goudbruin is en borrelt.
Garneer met grof gehakte koriander, de gebroken nachochips en avocado. Serveer eventueel met limoen, rode peper of jalapeño, een frisse salade en zure room. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.