Tostada
Tostada met gehakt. Een makkelijke en snelle maaltijd. Ik ging voor de klassieker met gehakt, groenten en tomatensaus. Simpel en zo lekker!
Voorbereiding: 15 minuten minuten Bereidingstijd: 15 minuten minuten Totale tijd: 30 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
8 wraps (klein) 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijn gesneden) 1 rode paprika (in blokjes) 2 tomaten (in blokjes) 300 gram gehakt 100 gram mais 2 theelepels gerookte paprikapoeder 2 theelepels oregano 3 theelepels cajun kruiden 1 theelepels komijnpoeder 1 theelepels korianderpoeder 250 gram passata 150 gram geraspte kaas zure room, avocado, limoen en sla naar smaak olie, peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan.
Voeg de tomaat en paprika toe.
Doe het gehakt erbij en bak dit rul.
Voeg de mais toe en breng alles op smaak met de kruiden.
Voeg de passata toe en breng alles verder op smaak met peper en zout
Verdeel het gehaktmengsel over de wraps, daarbovenop de gepaste kaas en bak nu in de oven voor 10-15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Serveer met zure room, avocado, limoen en sla naar smaak. Geniet ervan!
Reken ca. 2 wraps per persoon voor een avondmaaltijd
Calorieën: 586 kcal | Koolhydraten: 53 g | Eiwitten: 30 g | Vetten: 29 g | Verzadigd vet: 13 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.