Maak eerst de saus door alle ingrediënten te mengen en zet deze koud in de koelkast.
Neem een beetje van het gehakt en verdeel het over de wrap. Druk goed plat zodat je de tortilla ‘besmeerd’ hebt met een laagje gehakt.
Herhaal dit met alle wraps tot het gehakt op is.
Strooi naar smaak (rijkelijk) peper, zout en uienpoeder over het gehakt.
Verhit een heel klein beetje olie in een koekenpan, doe hierin de wrap met de gehakt kant naar beneden en druk goed aan.
Na een paar minuten draai je hem (hiervoor kun je het beste de pannenkoek flip methode gebruiken). Leg een plakje cheddar op het gehakt, bak nog even kort de andere kant en je wrap is klaar. Herhaal dit met de overige wraps.
Garneer naar smaak met salade, ui, augurk en de big mac saus. Eet smakelijk!
Video
handig om te weten:
Reken ongeveer 2 tot 3 wraps/ taco's per persoon voor het avondeten.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.