Verhit wat olijfolie in een ruime koekenpan of hapjespan.
Fruit de ui en knoflook in de pan.
Snij ondertussen de kipfilet in stukjes en voeg toe aan de pan.
Breng op smaak met Italiaanse kruiden, paprikapoeder, chilivlokken en peper en zout naar smaak en bak de kip gaar.
Haal de kip uit de pan en hou apart. Voeg het water met een snuf zout toe aan de pan en breng aan de kook.
Voeg de pasta toe en kook in ca. 8-10 minuten beetgaar. Giet de pasta af en doe deze terug in de pan.
Voeg dan de kip, spinazie, kookroom, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes toe. Warm het geheel even goed door tot de spinazie geslonken is en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.