Verwarm de oven voor op 160 graden boven- en onderwarmte.
Meng alle ingrediënten voor de koekjes in een kom tot een mooi deeg (behalve de dulche de leche en de geraspte kokos). Mocht het deeg niet lekker plakken dan kun je (tip van Máxima) 2 eetlepels citroensap toevoegen.
Laat het deeg nu ingepakt in huishoudfolie 1 uur in de koelkast opstijven.
Rol het deeg uit tot een lap van 5 mm en steek rondjes deeg uit van ongeveer 5 cm diameter.
Leg dan de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat op zo’n 2 cm afstand van elkaar. Verdeel indien nodig over 2 bakplaten.
Bak de koekjes 10-12 minuten op 160 graden. De koekjes moeten een klein beetje verkleurd zijn, zoals je ziet op de foto.
Laat de koekjes afkoelen en bestrijk dan de onderkant van 1 koekje met een beetje dulche de leche. Plak daar een ander koekje bovenop en rol de randen door de geraspte kokos. Herhaal tot de koekjes op zijn. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Tip: bewaar de koekjes in een afgesloten bak in de koelkast, om te voorkomen dat de karamel te zacht wordt. Dat geeft nogal een rommeltje ;-) .
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.