Optioneel: Parmezaanse kaas en verse basilicum ter garnering
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Zet een pan met ruim water en een snuf zout op het vuur en kook de pasta zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing.
Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Snijd de bacon in kleine blokjes en de zongedroogde tomaat in reepjes.
Verhit een beetje olijfolie in een ruime koekenpan en fruit het uitje en de knoflook aan tot ze glazig beginnen te worden.
Voeg dan de bakbacon toe samen met de zongedroogde tomaatjes en bak even mee. Tot slot voeg je handje voor handje de spinazie toe tot deze geslonken is.
Giet bij de spinazie de kookroom samen met 100 ml water en breng dit op smaak met peper en zout.
Zodra de pasta gaar is giet je deze af en schep je de pasta door de spinazie. Garneer met Parmezaanse kaas en basilicum naar smaak. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.