Snij de witte kool in dunne reepjes. Rasp de wortel en snij deze julienne. De komkommer snij je in plakjes.
Doe alles in een eigen kom en meng er in iedere kom 2 eetlepels azijn, 1 theelepel suiker en naar smaak peper en zout door. Zet apart.
Snij de biefstuk in blokjes en marineer met de ingredienten voor 'marinade biefstuk'. Zet apart.
Verwarm onder de wraps even kort om en om in een ruime koekenpan.
Bak de biefstuk in dezelfde koekenpan mooi bruin (de binnenkant mag nog een beetje rosé zijn).
Als de biefstuk klaar is, is het tijd om de wraps te vullen. Bestrijk ze met een dun laagje Japanse mayonaise. Verdeel de ingelegde witte kool, wortel en komkommer erover en tot slot de biefstuk blokjes. Garneer naar smaak met een beetje Japanse mayonaise. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Tip: snijd de groenten en marineer de biefstuk 1 dag van te voren voor extra veel smaak én een nog snellere bereiding van je maaltijd.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.