Gnocchi met groenten, pesto en geitenkaas

Makkelijke, vegetarische maaltijd met gebakken gnocchi, groenten, pesto en geitenkaas. Binnen 15 minuten klaar.
4.67 van 3 stemmen
Printen Pinterest
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 2 personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 400 gram gnocchi
  • 150 gram cherrytomaten ((gehalveerd))
  • 100 gram haricot verts
  • 75 gram zachte geitenkaas
  • 50 gram veldsla
  • 25 gram pijnboompitten
  • 2-3 eetlepels groene pesto
  • (olijf)olie, boter, zwarte peper, zout

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Breng een steelpannetje met water en een snuf zout aan de kook. Kook hierin de haricots verts beetgaar en spoel ze af onder de kraan.
  • Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan.
  • Verhit daarna een beetje olijfolie en een klontje boter in de koekenpan en bak de gnocchi ca. 8 minuten.
  • Voeg dan de sperziebonen toe, bak even kort mee.
  • Voeg dan de cherrytomaten toe, pesto en de geitenkaas. Schep om en verdeel over twee borden.
  • Garneer met de veldsla en pijnboompitten. Voeg naar smaak nog een beetje peper en zout toe. Eet smakelijk!

handig om te weten:

Wil je deze maaltijd glutenvrij maken? Dat kan! Zorg er wel voor dat de gnocchi welke je gebruikt ook daadwerkelijk glutenvrij is - dit wisselt per merk. Dit geldt ook voor de groene pesto wanneer je hem niet zelf maakt natuurlijk :-)

voedingswaarden (per persoon/ portie):

Calorieën: 547kcal | Koolhydraten: 68g | Eiwitten: 16g | Vetten: 21g | Verzadigd vet: 7g
WIL JE DIT RECEPT OPSLAAN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.