Breng een steelpannetje met water en een snuf zout aan de kook. Kook hierin de haricots verts beetgaar en spoel ze af onder de kraan.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan.
Verhit daarna een beetje olijfolie en een klontje boter in de koekenpan en bak de gnocchi ca. 8 minuten.
Voeg dan de sperziebonen toe, bak even kort mee.
Voeg dan de cherrytomaten toe, pesto en de geitenkaas. Schep om en verdeel over twee borden.
Garneer met de veldsla en pijnboompitten. Voeg naar smaak nog een beetje peper en zout toe. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Wil je deze maaltijd glutenvrij maken? Dat kan! Zorg er wel voor dat de gnocchi welke je gebruikt ook daadwerkelijk glutenvrij is - dit wisselt per merk. Dit geldt ook voor de groene pesto wanneer je hem niet zelf maakt natuurlijk :-)
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.