Macaroni salade
Macaroni salade, het ideale bijgerecht voor een frisse, zomerse maaltijd, bij de BBQ of als lunch! Goed gevuld en enorm smaakvol.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 10 minuten minuten Totale tijd: 15 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
125 gram macaroni 100 gram spekjes 75 gram doperwten (uit de diepvries - ontdooid) 75 gram mais 1 rode paprika ½ komkommer 1 eetlepel mayonaise 1 eetlepel Griekse yoghurt 1 eetlepel peterselie 1 eetlepel bieslook peper en zout
Macaroni beetgaar koken in een pan met heet water, afgieten en afspoelen onder de koude kraan.
Bak ondertussen de spekjes uit in een koekenpan (zonder extra olie) en laat na het bakken even uitlekken op een keukenpapiertje.
Snij de komkommer en rode paprika in kleine stukjes.
Doe de macaroni in een ruime kom met alle rest van de ingrediënten.
Breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Calorieën: 261 kcal | Koolhydraten: 31 g | Eiwitten: 9 g | Vetten: 11 g | Verzadigd vet: 4 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.