Meng alle ingrediënten voor de gehaktballetjes in een kom: rundergehakt, ei, fijngehakte knoflook, sojasaus, paneermeel, zout en peper. Rol kleine gehaktballetjes van het mengsel.
Verhit wat olie in een grote pan of wok op middelhoog vuur. Bak de gehaktballetjes tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.
Verhit wat extra olie in een andere pan of dezelfde pan of wok op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak ca. 2 minuten
Voeg de prei, bosui, champignons en rode paprika toe. Bak ca. 5 minuten.
Voeg de sojasaus, oestersaus, lichtbruine basterdsuiker en sap van de citroen toe en meng met de groenten.
Voeg de taugé toe en bak nog eventjes mee. Meng alles goed door elkaar.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Laat het nog een paar minuten sudderen.
Kook ondertussen de woknoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat goed uitlekken en meng door de groenten samen met de gehaktballetjes. Bestrooi optioneel met sesamzaadjes. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.