Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote stoofpan op middelhoog vuur.
Bak het de blokjes rundvlees rondom goudbruin.
Voeg de uien toe en bak mee tot ze zacht zijn. Voeg ook de knoflook toe en bak kort mee.
Roer de tomatenpuree erdoor en bak nog een minuut mee.
Doe de gesneden wortelen en bleekselderij erbij, samen met de warme runder- en groentebouillon en de stroop.
Voeg de laurierblaadjes, tijm en gerookte paprikapoeder toe. Breng op smaak met zout en peper.
Breng het mengsel aan de kook, zet het vuur laag en laat sudderen met de deksel op de pan voor ca. 2 uur, tot het vlees zacht en mals is.
Smeer de broodjes in met mosterd, voeg toe aan de stoofpot en roer goed door. Laat nog even pruttelen tot het brood uit elkaar is gevallen en de saus goed gebonden is.
Serveer de stoofpot warm, eventueel met broccoli en frietjes. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.