Kook de aardappelen in ca. 15-20 minuten gaar. Lek uit en laat afkoelen.
Verhit wat olie in een ruime pan en bak het vlees even aan.
Voeg de ui en de knoflook toe en bak dit met het vlees. Voeg dan het paprikapoeder, laurierblad en de runderbouillon toe. Kook het vlees in ca. 30-40 min gaar.
Meng de aardappelblokjes, vlees, hamblokjes, doperwten, eieren en augurken in een grote kom. Meng de mayonaise erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
Zet de huzarensalade optioneel nu in de koelkast zodat alle smaken goed in kunnen trekken.
Garneer optioneel met fijngehakte peterselie voor het serveren. Geniet ervan!
handig om te weten:
Tip: voeg een eetlepel dijon mosterd toe aan de mayonaise mocht je dit lekker vinden. Je kunt ook extra groenten zoals wortelen toevoegen aan de huzarensalade.*Je kunt hamblokjes naar keuze gebruiken. Ik ging voor kalkoen hamblokjes. Ook heel lekker erdoor: Turkse sucuk.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.