Voorgerecht met carpaccio
Op zoek naar een heerlijk en makkelijk voorgerecht met carpaccio? Dan heb ik een toppertje voor je, deze is een feestje om te zien én om te eten!
Voorbereiding: 10 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 15 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
300 gram carpaccio (reken ca. 75 gram per persoon) 2 eetlepels zongedroogde tomaatjes op olie (in kleine stukjes gesneden) 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd) 150 gram Boursin (Knoflook & Fijne kruiden) 50 gram rucola Parmezaanse kaas (naar smaak) Olijfolie
Verdeel een portie carpaccio over een bord.
Druppel wat olijfolie over de carpaccio.
Verdeel hierover de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en verkruimel de Boursin.
Rasp de verse Parmezaanse kaas eroverheen en in het midden verdeel je wat rucola.
Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht zodat je een soort bonbon hebt.
De bonbon leg je op een mooi bordje, met wat rucola erbij en garneer met (extra) ingrediënten die je ook in de bonbon hebt gebruikt.
Calorieën: 319 kcal | Koolhydraten: 2 g | Eiwitten: 18 g | Vetten: 27 g | Verzadigd vet: 15 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.