Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Bak de shoarma gaar en verdeel over een ovenschaal. Zorg dat de shoarma lekker gekruid is, voeg indien nodig nog wat extra (shoarma)kruiden toe.
Verwarm de zuurkool met 2 eetlepels water ca. 5 minuten in een steelpannetje.
Maak het roommengsel; meng de eieren met de crème fraîche, melk, peterselie, uien- en knoflookpoeder. Breng vervolgens het mengsel op smaak met peper en zout.
Verdeel de zuurkool over de shoarma. Daaroverheen leg je de aardappelschijfjes trapsgewijs en giet hier het roommengsel overheen. Verdeel tot slot de geraspte oude kaas over de schotel.
Zet de ovenschaal nu in de oven voor ongeveer 30-40 minuten tot alles warm is en de kaas goudbruin. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.