Verhit wat olie in een ruime braadpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht en lichtbruin zijn.
Voeg het rundvlees toe en bak het rondom bruin.
Voeg de bloem, paprikapoeder, chillivlokken en karwijzaad toe en bak het kort mee.
Voeg de paprika, tomatenpuree, tomaten en wortelen toe. Roer alles goed door.
Giet de runderbouillon erbij en breng het geheel aan de kook voor ca. 5 minuten.
Zet het vuur lager, dek de pan af en laat de goulash ongeveer 2-3 uur sudderen, of tot het vlees zacht en mals is. Roer af en toe en voeg indien nodig wat extra bouillon toe.
Breng de goulash op smaak met zout en peper. Serveer met sperzieboontjes en aardappelpuree. Optioneel met wat verse peterselie. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.