Komkommersalade
Een van de meest makkelijke en lekkere salades als bijgerecht: frisse komkommersalade met yoghurt. Voor bij de BBQ of een AGV-tje!
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
1 komkommer 100 gram Griekse yoghurt 1 eetlepel olijfolie 2 takjes dille (fijngesneden) 1 eetlepel azijn
Snij de komkommer (eventueel met een mandoline) in dunne plakken
Doe de komkommer in een ruime kom en voeg hier de rest van de ingrediënten aan toe.
Schep alles om en breng het op smaak met peper en zout.
Laat even staan voor je hem gaat serveren (liefst een uurtje in de koeling) zodat de smaken goed kunnen intrekken. Geniet ervan!
Calorieën: 27 kcal | Koolhydraten: 3 g | Eiwitten: 3 g | Vetten: 0.5 g | Verzadigd vet: 0.1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.