Verwarm wat olie in een ruime koekenpan en fruit de ui en knoflook even aan.
Bak dan de paprika even mee tot hij wat zachter begint te worden.
Voeg de cherrytomaten toe samen met de kruiden en breng op smaak met peper en zout. Bak tot de tomaatjes bijna uit elkaar beginnen te vallen.
Verkruimel er wat Boursin overheen, laat wat zacht worden en meng dan door het geheel.
Maak kuiltjes en breek hierin de eieren.
Laat sudderen tot de eieren gaar zijn*. Verdeel dan naar smaak nog de rest van de Boursin eroverheen samen met wat verse peterselie. Serveer er optioneel een stokbroodje bij en eet smakelijk!
Video
handig om te weten:
*Hoe 'gaar' je de eitjes wilt is naar eigen smaak. Wil je een gestold eigeel dan laat je het gerecht simpelweg langer op het vuur staan dan wanneer je het eigeel nog iets lopend wilt hebben.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.