MonChou ijs met kersen
Als het welbekende taartje, MonChou ijs met kersen. Fan-tas-tisch lekker, makkelijk om te maken en echt een allemansvriend!
Voorbereiding: 15 minuten minuten Bereidingstijd: 45 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
Voor het roomijs:
500 ml slagroom (ongeklopt) 300 gram MonChou 250 ml volle melk 200 gram suiker 1 theelepel vanille extract Voor de kersenvulling:
200 gram kersenvlaaivulling 75 gram Bastognekoeken (verkruimeld)
Meng de slagroom, MonChou, melk, suiker en vanille extract samen en blend dit in een blender tot een geheel.
Giet het beslag in een ijsmachine en draai hier in 45-60 minuten een mooi ijs van (de tijd kan verschillen per ijs machine).
Schep de Bastognekoeken en de kersenvlaaivulling door het ijs heen, hou een beetje verkruimelde Bastogne apart.
Giet het ijs in een langwerpige bakvorm en garneer met de extra Bastogne.
Laat het ijs 3 uur vriezen in de vriezer, serveer en geniet ervan!
Calorieën: 538 kcal | Koolhydraten: 43 g | Eiwitten: 6 g | Vetten: 39 g | Verzadigd vet: 23 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.