Kook de macaroni beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit een beetje olie in een ruime pan en fruit de ui en knoflook even aan tot ze glazig zijn.
Voeg dan de paprika en champignons toe en bak enkele minuten mee.
Doe de tomatenpuree erbij, bak even mee en voeg het gehakt toe.
Bak het gehakt rul en kruid ondertussen met Italiaanse kruiden, gerookte paprikapoeder en peper en zout naar smaak.
Als het gehakt gaar is voeg je de courgette toe, bak mee tot het gaar is.
Voeg het blik tomatenblokjes toe, breng aan de kook. Voeg de laurierblaadjes toe en laat nog 5 minuten sudderen. Proef en breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
Serveer met geraspte kaas en verse basilicum. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.