Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Doe het gehakt met alle kruiden en de pijnboompitten in een kom en mix dit door elkaar.
Snij de pitabroodjes in z'n geheel doormidden en dat weer door midden zodat je 4 kwarten hebt om te vullen. Vul de pitabroodjes met het (rauwe) gehaktmengsel.
Smeer de broodjes in met olijfolie en bak ze aan beide kanten goudbruin in een koekenpan/grillpan en schroei de vleeskant dicht.
Leg ze dan op een bakplaat en bak ze in ca. 10 minuten in de oven tot ze mooi gaar zijn.
Serveer met een lekker sausje zoals een tahin sausje of een knoflooksausje. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.