evt. een klein beetje water als je deeg te droog blijft
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg eventueel een klein beetje water toe als het deeg te droog blijft.
Rol kleine hoopjes/ balletjes*, iets groter dan een druif, van het deeg.
Leg de balletjes op een met bakpapier bedekte bakplaat, zorg dat ze voldoende ruimte hebben. **
Schuif de koekjes de oven in, verlaag de temperatuur naar 180 graden en bak de koekjes in ca. 8-10 minuten goudbruin.
Laat afkoelen en geniet ervan!
handig om te weten:
*Het deeg is niet echt geschikt om mooie perfect ronde balletjes mee te draaien, hoopjes/ pogingen tot een balletje is prima.**De koekjes lopen ontzettend uit tijdens het bakken (dat hoort zo), zorg voor voldoende ruimte tussen de koekjes.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.