Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Was de kippenvleugeltjes en halveer ze indien gewenst.
Meng de maizena met de kruiden en peper en zout naar smaak en verdeel over de kippenvleugels zodat ze rondom een gelijkmatig laagje hebben.
Verdeel de kippenvleugels over een bakplaat en bak ze in ca. 40 minuten goudbruin en gaar.
Maak ondertussen de saus. Doe alle ingrediënten voor de saus in een pannetje en meng goed door elkaar. Verwarm de saus tot hij vloeibaar is. Dit duurt niet lang, begin hier mee vlak voordat de kip klaar is.
Haal de kip uit de oven en meng de kippenvleugels direct door de saus, geniet ervan!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.