Meloen met ham
Meloen met ham. Lekker als voorgerecht, als bijgerecht voor de BBQ of als borrelhapje. Ham met meloen doet het altijd goed!
Voorbereiding: 5 minutes minutes Cook Time: 5 minutes minutes Total Time: 10 minutes minutes
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
Hoeveelheid: 4 personen als bijgerecht
½ meloen (bijvoorbeeld galia of cantaloupe) 100 gram gedroogde ham (bijvoorbeeld prosciutto) extra vierge olijfolie, peper, zout (fleur de sel) en blaadjes munt of basilicum
Verwijder de zaadjes uit de meloen en snij hem in 8 punten.
Verwijder de schil met een scherp mesje.
Wikkel om elk schijfje meloen een plakje ham en leg op een mooi bord.
Druppel er wat extra vierge olijfolie overheen en naar smaak wat peper, fleur de sel en decoreer met wat blaadjes munt of basilicum. Eet smakelijk!
Calorieën: 104 kcal | Koolhydraten: 0.3 g | Eiwitten: 3 g | Vetten: 10 g | Verzadigd vet: 3 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.