3-4verschillende soorten kaas(of meer voor een uitbreide(re) kaasplank)
Toastjes, stokbrood, Spaanse zoete crackers en vijgenbrood
Vers fruit zoals druiven, vijgen en zomerfruit
Olijven, noten en gedroogde worst
Sausjes zoals mosterd, vijgencompote of chutney
HANDIG OM TE HEBBEN:
Mooie serveerplank
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Neem een mooie plank en verdeel als eerste de bakjes met sausjes, olijven en/of noten over de plank.
Vul dit aan met de verschillende soorten kaas en eventueel gedroogde worst.
Daarna vul je de plank aan met de brood dingen als toastjes, stokbrood, crackers en/of vijgenbrood.
Tot slot decoreer je de plank met vers fruit naar smaak, maar gebruik ook eens verse kruiden of eventueel wat bloem om de plank extra mooi te maken.
Zorg dat de kazen op kamertemperatuur zijn voor je de plank gaat serveren. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.