Doe vervolgens de kipfilet in een kom met de mango chutney en marineer dit bij voorkeur één uur in de koelkast.
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en snijd de rode peper in dunne ringetjes (verwijder eventueel de zaadlijsten van de rode pepers om ze iets minder pittig te maken).
Verhit een beetje olie in de koekenpan en fruit het uitje en de knoflook samen met de ringetjes rode peper even aan tot de ui glazig begint te worden.
Voeg dan de kip met de mango chutney toe en bak de kip tot deze gaar is. Breng verder op smaak met peper en zout en kook de chutney in tot deze wat dikker en plakkerig is.
Snijd de stokbroden in stukken, verdeel hierover de veldsla en de sticky spicy kip. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.