Meng dit samen met de overige ingrediënten (behalve de vellen) door het gehakt.
Maak een papje van wat bloem met water (1 eetlepel bloem, 1 eetlepel water). Dit gebruiken we om de pansgit dicht te plakken en te zorgen dat de vulling er niet uit gaat tijdens het bakken.
Neem nu een velletje en leg hierop in het midden een beetje gehakt.
Draai het velletje met een punt naar je toe. Bestrijk de bovenste zijdes met wat het bloempapje.
Vouw de bovenste punt naar de onderste zodat je een driehoek vormt.
Neem dan de buitenste hoek (bestrijk weer even met het bloempapje) en vouw die om het balletje heen.
Herhaal met de andere punt.
Verwarm de frituur of een pan met olie voor op 180 graden en bak de pangsit in ca. 3-5 minuten goudbruin.
Maak ondertussen de saus door alle ingrediënten daarvoor te mengen. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.