Croutons
Makkelijk recept voor zelf croutons maken van (oud) brood. Met Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas. Superlekker!
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 10 minuten minuten Totale tijd: 15 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
Hoeveelheid: 1 flinke bak
1 half stokbrood 1½ eetlepels Italiaanse kruiden 20 gram Parmezaanse kaas (geraspt) 2-4 eetlepels olijfolie peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Snij het stokbrood in kleine stukjes ter grootte van een dobbelsteen.
Meng in een grote kom met de kruiden en de Parmezaanse kaas.
Meng met 2-4 eetlepels olijfolie (afhankelijk van de grootte van je stokbrood). En breng op smaak met peper en zout.
Bak 10-15 minuten in de oven tot de croutons goed knapperig zijn. Halverwege even omscheppen.
Calorieën: 500 kcal | Koolhydraten: 81 g | Eiwitten: 7 g | Vetten: 7 g | Verzadigd vet: 4 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.