Als eerste beginnen we met het maken van de kruidenrub. Meng alle ingrediënten voor de kruidenmix door elkaar.
Verdeel de kruiden goed over het vlees en masseer het als ware een beetje in. Pak het vlees in met keukenfolie en laat het bij voorkeur een nacht lekker intrekken in de koelkast.
Vlak voor je de gekruide procureur in de slowcooker gaat doen maken we het sausje door alle ingrediënten voor de saus te mengen.
Snij de uien in halve maantjes en verdeel over de bodem van de slowcooker. Leg hierop de procureur (uiteraard zonder keukenfolie).
Schep de saus over het vlees en zet de slowcooker op high voor ca. 5,5 uur.
Na 5,5 uur kun je het vlees makkelijk uit elkaar trekken (pullen) en verdeel je het over de broodjes.
Serveer met de barbecuesaus en een frisse salade zoals coleslaw bijvoorbeeld. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Voedingswaarden zijn per portie op een broodje (exclusief het broodje, de saus en/of salade die je erbij serveert uiteraard).
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.