Biefstuksalade van de grill

Heerlijke tex mex salade met biefstuk van de grill: fantastisch lekker én MAKKELIJK om te maken en snel klaar. Lekker van de BBQ of de grillplaat.
5 van 1 stem
Printen Pinterest
Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Hoeveelheid: 4 personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Haal de biefstuk van te voren uit de koelkast, dep even droog met een keukenpapiertje en strooi de Seasoning Mix voor burritos er rijkelijk overheen.
  • Snij de avocado en mango in dunne plakken en snij de rode ui in halve ringen.
  • Verwarm de grill. Verdeel een beetje olijfolie over de groene asperge en grill ze om en om tot ze mooie 'strepen' krijgen en gaar zijn.
  • Ook de cherrytomaten leg je even op de grill. Dit heeft maar even nodig dus blijf er goed bij.
  • Maak de salade alvast op door de baby spinazie en rucola over de schaal te verdelen. Hierover doe je de gegrilde groene asperge, cherrytomaat, plakjes avocado, mango en de rode ui.
  • Grill direct daarna de biefstuk om en om gaar (je kunt de biefstuk naar wens rare, medium of well-done bakken) - zelf vind ik rare/ medium rare het lekkerst.
  • Verdeel tot slot de biefstuk over de salade en druppel er de mango papaya salade overheen. Eet smakelijk!

voedingswaarden (per persoon/ portie):

Calorieën: 305kcal | Koolhydraten: 15g | Eiwitten: 22g | Vetten: 18g | Verzadigd vet: 5g
WIL JE DIT RECEPT OPSLAAN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.