Ga terug
+ servings
Haagse bluf

Haagse bluf

Haagse bluf recept. Met maar 3(!) ingrediënten zet je dit heerlijk luchtige toetje op tafel. Ideaal om overgebleven eiwit mee op te maken.
4.54 van 15 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 6 personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 2 eiwitten
  • 100 gram suiker
  • 200 ml bessensap
Optioneel ter garnering: wafels, cake, koek en/of vers fruit

    ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

    • Doe alles samen in een kom en klop stijf met een hand- of stamixer.
    • Garneer naar wens met wafels of iets anders. Eet smakelijk!

    voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

    Calorieën: 90kcal | Koolhydraten: 22g | Eiwitten: 1g | Vetten: 1g | Verzadigd vet: 1g

    *Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

    RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.