Zorg ervoor dat de noodles gekookt zijn en dat je deze na het koken onder koud water hebt afgespoeld (dit kun je eventueel een dag van te voren doen).
Snij de kip in stukjes.
Snijd de bosui in dunne plakjes, de ui in halve maantjes, de limoen door de helft en één helft in partjes, de knoflook fijn en hak de pinda's grof.
Verhit een beetje zonnebloemolie in de wok en bak de kip gaar in de wok terwijl je deze op smaak brengt met peper en zout.
Haal de kip daarna uit de wok en houd even apart.
Terwijl de kip aan het bakken is maak je de saus. Hiervoor meng je de volgende ingrediënten in een kommetje: ketchup, vissaus, suiker, pindakaas, chiliflakes, sojasaus, knoflook en het sap van de helft van de limoen.
Verhit (indien nodig) nog een klein beetje olie in de wok en voeg de eieren toe. Laat even bakken en roer er daarna door zodat je een soort van roerei krijgt. Voeg dan de ui toe, wok even mee en tot slot doe je de kip erbij, daarna de noodles erbij en tot slot de saus. Als laatste voeg je de taugé en de bosui toe.
Serveer in een kom en garneer naar smaak met verse koriander, de fijn gehakte pinda's en de overige partjes limoen. Eet smakelijk!