Hak de chocolade in kleine stukjes en bedek een ovenschaal met een afmeting van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
Hak de oreo's met een groot mes in stukjes.
Houd 3 oreo's apart en haal de koekjes los van elkaar. Breek dan de (inmiddels) 6 losse zwarte koekjes in grove stukken en houd deze apart om ze later op de bovenkant van de fudge te doen ter decoratie.
Neem een steelpannetje en doe hierin de gecondenseerde melk, witte chocolade, een snuf zout en het klontje boter.
Verwarm dit op laag tot middelhoog vuur tot de chocolade volledig is gesmolten en je een dikke lobbige fudge hebt. Zorg ervoor dat je het niet kookt anders kan de chocolade verbranden.
Schep de stukjes oreo's (behalve de koekjes die je apart hebt gehouden voor de bovenkant) door de fudge en stort de fudge in de ovenschaal.
Verdeel dit goed en strijk de bovenkant plat met een lepel. Verdeel hierover de de apart gehouden stukjes oreo.
Laat de fudge afkoelen en zet hem daarna in de koelkast waar je hem minimaal 4 uur laat opstijven tot de fudge goed hard is geworden.
Daarna kun je de fudge in stukjes snijden met een mes en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.