Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Kruid de kipfilets aan beide kanten met peper en zout.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de kipfilets aan beide kanten gaar en goudbruin.Haal de kipfilets uit de pan en hou ze apart.
Verhit opnieuw een beetje olie in de koekenpan en fruit de knoflook even aan.
Voeg de kruiden toe, even meebakken en dan de kookroom, citroensap en het water erbij.
Roer de Parmezaanse kaas erdoor en beetje bij beetje de spinazie.
Schep tot slot de zongedroogde tomaten door de saus, voeg de kip toe en zet dit in de oven voor ongeveer 25-30 minuten.Indien je geen ovenvaste pan hebt kun je ook een ovenschaal gebruiken.
Serveer met aardappeltjes of rijst en eventueel een frisse salade voor erbij. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.