Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Kook de voorgekookte aardappelschijfjes nog eens 10 minuten voor, giet af en laat ze goed uitlekken.
Verhit wat olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook.
Voeg het gehakt toe aan de pan, breng op smaak met zout en peper en rul gaar. Voeg de Italiaanse groentenmix, oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder toe en bak mee.
Voeg de passata toe aan het gehaktmengsel en verkruimel het bouillonblokje boven de pan. Breng het geheel eventueel verder op smaak met zout en peper en laat het nog een paar minuten sudderen.
Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Schep hier vervolgens het gehaktmengsel overheen, eindig met de resterende aardappelschijfjes bovenop.
Bestrooi de bovenkant met geraspte kaas. Snij de bol mozzarella in plakjes en verdeel deze over de geraspte mozzarella.
Bak de ovenschotel 30 minuten, of tot de kaas gesmolten is. Geniet ervan!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.