Big Mac saus
Dit is hét recept voor zelfgemaakte Big Mac saus. Zo lekker, zo makkelijk om te maken en qua smaak eigenlijk nog veel lekkerder dan de ‘real deal'.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
125 gram mayonaise 1 zoete augurk (in kleine stukjes) 1 kleine ui (geraspt) 2 theelepels mosterd ½ theelepel azijn ½ theelepel gerookte paprikapoeder ½ theelepel uienpoeder ½ theelepel knoflookpoeder 1 theelepel suiker zout en peper
Maak de saus door alle ingrediënten te mengen, breng op smaak met zout en peper.
Zet in de koelkast en laat de smaken een paar uur of een nachtje intrekken. Geniet ervan!
Calorieën: 912 kcal | Koolhydraten: 14 g | Eiwitten: 3 g | Vetten: 94 g | Verzadigd vet: 15 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.