Mango passievrucht ijsthee
Mango passievrucht ijsthee. Een zomerse ijsthee met mango en passievrucht. Waanzinnig lekker, verfrissend en dorstlessend!
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Intrekken koelkast: 1 dag dag Totale tijd: 1 dag dag 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
Hoeveelheid: 2 liter (ca.)
15 gram Mango & Lime premium biologische thee van Simon Lévelt 1½ liter water 250 gram mango in blokjes (vers of diepvries) 2-3 passievruchten Optioneel: 1 eetlepel honing of agave siroop, limoen ter decoratie, ijsblokjes
Doe de losse thee in een ruime karaf en voeg hier 1 liter water aan toe. Zet dit nu een nacht in de koelkast om te trekken.
De volgende dag pureer je de mango met de overige halve liter water.
Haal het vruchtvlees uit de passievruchten.
Zeef de losse thee uit de thee. Meng de mango en passievrucht door de thee.
Roer er eventueel nog een lepeltje mango of agave siroop doorheen voor een extra zoete smaak.
Serveer met lekker veel ijsblokjes en een schijfje limoen. Proost!
*Voedingswaarden zijn per liter in dit recept.
Calorieën: 157 kcal | Koolhydraten: 39 g | Eiwitten: 3 g | Vetten: 1 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.