Ga terug
+ servings
Mango passievrucht ijsthee

Mango passievrucht ijsthee

Mango passievrucht ijsthee. Een zomerse ijsthee met mango en passievrucht. Waanzinnig lekker, verfrissend en dorstlessend!
4.79 van 41 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Intrekken koelkast: 1 dag
Totale tijd: 1 dag 10 minuten
Hoeveelheid: 2 liter (ca.)

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 15 gram Mango & Lime premium biologische thee van Simon Lévelt
  • liter water
  • 250 gram mango in blokjes (vers of diepvries)
  • 2-3 passievruchten
Optioneel: 1 eetlepel honing of agave siroop, limoen ter decoratie, ijsblokjes

    ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

    • Doe de losse thee in een ruime karaf en voeg hier 1 liter water aan toe. Zet dit nu een nacht in de koelkast om te trekken.
    • De volgende dag pureer je de mango met de overige halve liter water.
    • Haal het vruchtvlees uit de passievruchten.
    • Zeef de losse thee uit de thee. Meng de mango en passievrucht door de thee.
    • Roer er eventueel nog een lepeltje mango of agave siroop doorheen voor een extra zoete smaak.
    • Serveer met lekker veel ijsblokjes en een schijfje limoen. Proost!

    handig om te weten:

    *Voedingswaarden zijn per liter in dit recept.

    voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

    Calorieën: 157kcal | Koolhydraten: 39g | Eiwitten: 3g | Vetten: 1g | Verzadigd vet: 1g

    *Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

    RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.