Was de groenten en snij de kontjes van de sperziebonen en de spitskool in dunne reepjes als je geen voorgesneden spitskool hebt gekocht.
Zet een pan koken water op het vuur met een snufje zout en kook hierin als eerder de sperziebonen beetgaar. Daarna blancheer je de spitskool en de taugé (deze hoeven maar heel kort).
Ondertussen maak je de Petjil klaar. Verkruimel het blok fijn, giet hier een beetje kokendheet water bij. Doorroeren en telkens een klein beetje water erbij tot je een dikke lobbige saus hebt.
Als je het gaat serveren heb je twee opties. De eerste optie is bovenstaande alles los serveren zodat iedereen zelf groente kan pakken en hierover wat saus kan doen. De tweede opties is dat je de saus en groente alvast door elkaar mengt en het zo serveert.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.