Doe de roomboter en basterdsuiker in een keukenmachine met handmixer en klop dit in 2-3 minuten luchtig.
Voeg één voor één de eieren toe en klop dit door het deeg.
Meng er beetje bij beetje de bloem samen met het bakpoeder en het zout doorheen.
Tot slot meng je de verkruimelde biscuit er even kort door.
Vet de bakvorm in of bedek met bakpapier en verdeel hierover 2/3 van het deeg.
Daaroverheen verdeel je de chocolade, daaroverheen de marshmallows en de rest van het deeg verdeel je in kleine stukjes eroverheen.
Bak de s'mores bars nu 30-45 minuten goudbruin in de oven. Wil je net als op de foto zowel krokante marshmallows als het witte bovenop? Doe dan nog een paar marshmallows over de s'mores bars, zo'n 5 minuten vóór het einde van de baktijd. Dit zorgt voor die extra 'chew'.
Haal het daarna uit de oven, laat volledig afkoelen en snijd hem dan in stukken. Eet smakelijk!
Video
handig om te weten:
* Kleine marshmallows kun je vaak lastig vinden in de supermarkt. Grote daarentegen wel. Ik heb ook grote gebruikt en met een schaar in 4 delen geknipt. Werkt ook prima! Tegen het plakken kun je eventueel je schaartje met wat poedersuiker bestrooien.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.